Houten Tuinhuis

U bent op zoek naar een houten tuinhuis? Een houten prieel? Een houten schuur of paardenstal? In dat geval bent u bij LogLiv aan het goede adres! Een houten tuinhuis geeft u het perfecte vakantie gevoel in eigen tuin; door de natuurlijke producten voelt u zich relaxt en een met de natuur.

De wanden van uw houten tuinhuis, prieel, schuur of paardenstal worden gebouwd volgens het houtstapelbouw / logbouw principe. Deze houdstapelbouw wanden kunnen uit ronde logs / boomstammen bestaan, uit vierkante massieve balken of uit gelamineerde balken. De ronde logs worden standaard gemaakt met een diameter van 200 mm, de vierkante balken met diktes van 70 of  92 mm en de gelamineerde logs met diktes van 92 en 112 mm.

Tuinhuis met veranda en/of overkapping

LogLiv heeft verschillende lijnen met betrekking tot een houten tuinhuis of prieel. Dit kan zijn met of zonder veranda / overkapping, met of zonder houten vloer en vlonder! Gebaseerd op ronde of vierkante logs, moderne of tijdloze uitstraling.

De tuinhuizen van LogLiv gebouwd van de ronde logs met een diameter van 200 mm geven het geheel een robuuste, tijdloze en duurzame uitstraling. Hierbij een aantal voorbeelden van een tuinhuis met overkapping zoals LogLiv die kan leveren; maar naast deze standaard modellen kunnen wij ook maatwerk leveren!

Houten tuinhuis ronde logs
Houten tuinhuis vierkante balken
Naast de ronde logs hebben in ons assortiment ook de vierkante balken. Ook deze tuinhuizen worden gebouwd volgens het houtstapelbouw principe; maar vanwege het ontwerp, de vierkante balken en het relatief veel glas hebben deze tuinhuizen en prielen een modernere uitstraling. Hierbij een aantal voorbeeld van modellen zoals LogLiv die kan leveren.

Dus zoekt u een houten tuinhuis met veel glas? Of een tuinhuis met een houten vloer en vlonder? Of een houten tuinhuis met een overkapping of veranda? Dit alles is mogelijk bij LogLiv! Naast de standaard modellen kunnen wij ook maatwerk leveren; dus bij interesse neem gerust contact op.

Houten schuur

Naast de houten tuinhuizen en prielen kan LogLiv natuurlijk ook andere bouwwerken voor in uw tuin verzorgen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een houten schuur? Of misschien naar een paardenstal met een chique uitstraling? Of een garage?

Ook deze bouwwerken – gebaseerd op het houtstapelbouw principe – kan LogLiv leveren! Dus neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken wat u wensen en de mogelijkheden in deze zijn. Ook in maatwerk zijn wij sterk!

Houten schuur

Tuinhuis kopen

Ben u van voornemen om een prieel, tuinhuis, schuur, paardenstal of garage te kopen? En spreekt het houtstapelbouw u aan? In dat geval neem gerust een vrijblijvend contact op met LogLiv om de mogelijkheden een door te spreken! Op deze website worden een aantal standaard modellen van deze houten bouwwerken getoond, maar LogLiv werkt met klant specifieke oplossingen. Dus bij interesse neem eens contact op en afhankelijk van uw wensen kunnen wij een offerte op maat maken – zodat het nieuw te bouwen bouwwerk ook echt uw product wordt!

LogLiv kan en wil uw tuinhuis als een bouwpakket leveren; zodat u zelf (indien u enige technische kennis en vakmanschap heeft) uw eigen tuinhuis kunt opbouwen. Wilt u liever een totaalpakket? Ook dat is mogelijk bij LogLiv; wij nemen ook met plezier de gehele assemblage en opbouw voor onze rekening.

Schneeberg

Dit luxe tuinhuisje of trekkershut heeft een moderne uitstraling. Deze worden standaard geleverd met houten vloer en dubbel glas voor de kozijnen en deuren. 

Deze kunnen wij aanbieden vanf 8.230 euro inclusief BTW.

Buschberg

Dit luxe tuinhuisje of prieel heeft een robuuste uitstraling. De wanden zijn gemaakt van ronde boomstammmen. En is uitgerust met dubbel glas voor de kozijnen en deuren. 

Deze kunnen wij aanbieden vanaf 7.020 euro inclusief BTW.

Kota

Deze Grill of Sauna Kota’s kunnen (eventueel) compleet geleverd worden inclusief grill en / of sauna interieur.  De oppervlaktes varieren van 6 tot 17 m2.

Deze kunnen wij aanbieden vanaf 3.380 euro inclusief BTW.