Details/technieken

De aangeboden producten worden gebouwd van ronde of vierkante logs zoals de naam LogLiv ook reeds aangeeft. Afhankelijk van uw voorkeur of type bouwwerk kan er een keuze gemaakt worden uit vierkante of ronde logs. Daarnaast zijn deze logs te verkrijgen in verschillende afmetingen. De massieve logs geven uw bouwwerk een robuuste en ook duurzame uitstraling.

Hout is een natuur product en geeft daardoor een zeer prettig woonklimaat. Dit komt vanwege de vochtregulerende en zuiverende werking van het hout. Het hout zorgt voor een constante vochtigheidsgraad in huis en daarnaast heeft het hout een zuiverende werking op de lucht om ons heen. Deze combi zorgt ervoor dat mensen met allergie├źn, astma en zelfs reuma baat kunnen hebben bij een houten woning. Daarnaast ben je in een log woning continue omringt door een natuurlijk product; dit heeft een rustgevende en stress verlagend effect op mensen.

De producten kunnen op verschillende manieren geleverd worden. In de basis kunnen wij een bouwpakket leveren, zodat u zelf de woning, schuur, sauna of prieel samenbouwt aan de hand van een tekening. Daarnaast kunnen wij ook een compleet plaatje verzorgen; dus van a tot z, van vergunning tot complete oplevering inclusief badkamer en keuken. Dit alles in overleg en afhankelijk van uw voorkeur.

 

Details en technieken LogLiv