In de afgelopen jaren is de vraag naar mantelzorgwoningen behoorlijk toegenomen. Door de vergrijzing komen er steeds meer oudere mensen in Nederland en daarnaast wordt het ook vanuit de overheid gestimuleerd om mantelzorg te verlenen bij ouders of kennissen.

Een van de manieren om mantelzorg te stimuleren is door het vanuit de overheid gemakkelijker te maken om een (tijdelijke) mantelzorgwoning te realiseren! Dit doen de gemeentes door soepeler te zijn met een vergunningsaanvraag, of het toestaan om vergunningsvrij een mantelzorgwoning te bouwen of te plaatsen.

De regels met betrekking tot een mantelzorgwoning zijn ook enigszins afhankelijk van locatie en daarnaast ook per gemeente enigszins verschillend. Maar loopt u met de gedachte om een mantelzorgwoning te bouwen of te plaatsen? Neem gerust vrijblijvend contact op met LogLiv om samen ook te kijken naar de mogelijkheden.

Als LogLiv hebben wij ervaring met het bouwen van houten mantelzorgwoningen. Onze houtstapelbouw methode is een relatief goedkope en snelle manier van bouwen! Dus zit ook als het eventueel snel moet gebeuren bent u bij LogLiv aan het goede adres.

En niet onbelangrijk is natuurlijk het leef klimaat in de mantelzorgwoning. Onze producten worden goed geïsoleerd zodat ze heel goed geschikt zijn voor permanente bewoning. Daarnaast is het heerlijk vertoeven is in een woning die is opgetrokken uit natuurlijke bouwmaterialen.

En wilt u toch de woning van binnen strak en modern afwerken? Ook dat is geen probleem bij LogLiv door het gebruik van de voorzetwanden om het geheel ook af te werken.

Kortom – ook voor een mantelzorgwoning bent u bij LogLiv aan het goede adres. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan snel contact op via de mail info@logliv.com of telefoon 0611435462