LogLiv – Start & Online

Ideeën omzetten in acties kost soms tijd! Zelf heb ik lang met het idee rondgelopen om “iets” te gaan doen in de houtbouw. Tijdens verschillende vakanties en in uiteenlopende landen kwam ik houten boomstamwoningen tegen. Het viel mij op dat in Nederland op dat gebied niet veel aangeboden wordt terwijl deze bouwstijl mij persoonlijk intrigeerde vanwege de unieke en natuurlijke uitstraling.

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf steeds meer verdiept in de bovenstaande bouwstijl. Daarnaast heb ik contact gezocht met verschillende buitenlandse leveranciers die ervaring hebben met deze houten loghuizen. In november 2015 heb ik deze dan ook bezocht om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden te krijgen en daarnaast een relatie met hen op te bouwen.

Op basis van bovenstaande heb ik mijn gevoel gevolgd en de ideeën daadwerkelijk omgezet in acties. Dit resulteerde uiteindelijk in de oprichting van “LogLiv”. Met “LogLiv” hoop ik u te kunnen helpen om uw idee om te zetten in een mooi houten bouwwerk. Kijk ook gerust eens bij de verschillende voorbeeld modellen op de website om vast wat beeld te krijgen van de mogelijkheden…

Herkent u de eerste zin van deze blog? Dat “ideeën omzetten in acties soms tijd kost”? Misschien hebt u een idee om “eens” een tuinhuis / schuur / garage of zelfs een vakantiewoning te laten bouwen; maar daar blijft het bij. Dit omdat u niet precies weet wat u wilt… Of hoe u het moet aanpakken… Dan wordt het tijd om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend advies gesprek. Samen kunnen we ideeën omzetten in acties!