Het is tijd om een nieuwe update te geven! Dit ook omdat op de website bij de modellen voornamelijk vakantiewoningen staan, maar “LogLiv” levert ook andere houten bouwwerken zoals een mooi prieel voor in de tuin…

Hierbij een foto van een prieel dat wij vorige maand hebben opgeleverd! Dit prieel is compleet geleverd en opgebouwd door “LogLiv”; inclusief bijbehorende bestrating en fundering. De wanden van het prieel zijn opgebouwd uit rechthoekige logs. Het dak bestaat uit dakpanplaten en het is afgewerkt met zinken dakgoten om het geheel een mooie uitstraling te geven.

Misschien bent u ook wel op zoek naar “iets” om s ’avonds lekker lang buiten te kunnen zitten om te genieten van (na)zomeravonden? Of misschien zoekt juist u “iets” om tijdens de warme dagen heerlijk in de schaduw te kunnen zitten om te genieten van de zomerdagen? Of misschien hebt u “iets” nodig om ergens uit de wind te kunnen zitten?

Herkent u bovenstaande vragen? Dan is het een idee om eens contact met mij op te nemen om samen te kijken naar de mogelijkheden! Graag help ik u verder om ideeën te realiseren.