Afgelopen periode hebben wij een luxe tuinhuisje bij een van onze klanten mogen plaatsen. Dit tuinhuisje is zeer geschikt om een groot deel van het jaar te gebruiken! Door de goede isolatie en zelfs trippel glas in de ramen is het een zeer comfortabel tuinhuis of zomerverblijf.

 Dus ook voor een mooi tuinhuisje of een comfortabel zomerverblijf bent u bij LogLiv aan het goede adres. Dit zojuist geplaatst bouwwerk is van alle gemakken voorzien; zo zijn er bijvoorbeeld twee slaapkamers, een toilet en keuken.

 Ook hier is er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen met als basis de houtstapelbouw voor de wanden. Deze duurzame manier van bouwen belast het milieu zo min mogelijk en geeft daarnaast een heerlijk binnenklimaat door de ademende werking van de massieve houten wanden.

 Vanwege alle gemakken en voorzieningen die zo’n tuinhuis met zich meebrengt zou u deze ook relatief gemakkelijk kunnen upgraden naar bijvoorbeeld een trekkershut, stacaravan, vakantiewoning of zelf permanente mantelzorgwoning.

 Natuurlijk moet u ook met het bouwen rekening houden met de regels en eisen die vanuit gemeente en overheid gesteld worden. Toch zijn er voor tuinhuisjes nog behoorlijk wat mogelijkheden om vergunningsvrij en dus zonder bouwvergunning te kunnen en mogen bouwen. Als u hier vragen over hebt kunt u ook gerust eens vrijblijvend contact opnemen met LogLiv via de mail info@logliv.com of telefoon 0611435462